Kutyaszerviz blog

Kutyaszerviz blog

Három nap, négy bemutató

2017. június 12. - Kutyaszerviz1

2017. május 26-án, pénteken délelőtt a szabadbattyáni Cifrakert óvodában tartottunk bemutatót. Miután mind a hét csoport felsorakozott, kezdődött a műsor. A szokásos módon, először fegyelmező gyakorlatok kerültek bemutatásra, majd az ügyességi feladatok következtek. A tapsból és az ujjongásból arra következtettünk, hogy a gyerekeknek a magasugrás tetszett a legjobban. A feladatsort az őrző-védő munka zárta. Elismerésül a gyerekek sok-sok simogatással jutalmazták a kutyákat, akik alig látszottak ki a sok apró kezecske alól.

A Cica csoport egyik kis ovisa, egy rajzzal lepett meg minket. Köszönjük szépen Zsombornak!

Másnap, 27-én délelőtt. Sárszentmihályon volt fellépésünk. Nagyon szép környezetben, a focipályán volt a számunkra kijelölt hely. A nézők érdeklődve figyelték, mit tudnak a kutyák. A gyerekek egyik kedvence itt is a kutyasimogatás volt. A bemutató után a habparti következett a gyermeknapi programlistán, amit a gyerekek és a kutyák is nagyon élveztek, ugyanis miután a gyerekek kijátszották magukat, a maradék habba a négylábúak is bemehettek! A szombati nap Kisfaludon folytatódott, ahol a program végén került ránk sor, így kevesebb néző volt, de annál lelkesebben tapsoltak. Egy kislány vállalta a szereplést is, így odaült Anikó és Ramóna mellé az őrzésre, amikor Bömbi kutya védte őket, nehogy valaki elvihesse a gyerekeket. :)

Majd 28-án délután következett a polgárdi bemutató. Ez volt három nap alatt a negyedik. Itt nem a legjobb volt a terület a kutyák számára, de ügyesen leküzdötték a terepviszonyok okozta nehézséget és szépen szerepeltek. A képek is magukért beszélnek! Köszönjük mind a négy helyszínen a szervezőknek, hogy ilyen gördülékenyen mehetett a program és a vendéglátást, a lángost, üdítőt, vattacukrot, sajtosrudat!

   A felvételek megtekinthetők:

https://www.facebook.com/pg/kutyaszerviz/photos/?tab=album&album_id=1430603086962121

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz1.blog.hu/api/trackback/id/tr2312587231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása