Kutyaszerviz blog

Kutyaszerviz blog

Nyílt nap 2017.június 3.

2017. június 12. - Kutyaszerviz1

Végre eljött, amire már nagyon vártunk: A Kutyaszerviz S.E. nyílt napja. Már délelőtt 10 óra felé gyülekezni kezdtünk a pályán-állt már a sátor is. Közösen befejeztük az akadályok öszeállítását és a pálya rendezését is.

12 óra után a Német juhászkutya fajtamentőktől Moravecz Misi futott be.Három gyönyörű, kedves kutyát hozott, közülük kettőt örökbefogadásra. Nagy örömmel fogadtuk őket, szívesen segítettünk őket sétáltatni, vízzel ellátni, árnyékba helyezni.

Az Ékszervár sátra is felállt. Még egy kis beszélgetésre, tombolavásárlásra is maradt idő ebéd előtt.

Hamarosan megérkeztek az első vendégek.

Elsőnek az kutyaovisok bemutatkozását tekinthették meg, akik a játék mellett szocializációs és engedelmességi feladatokat végeztek.

Rövid szünet után a Kutyaszerviz.hu iskolás csoportjának programja következett.Ők egy általános foglalkozás gyakorlatait mutatták be.

Újabb lazítás után a bemutatós csoport következett. Először engedelmességi, majd ügyességi feladatokat láthattunk.Végül pedig az őrző-védő gyakorlatokat mutatták be-ebbe King, Misi kutyája is bekapcsolódott egy kis időre.

Sokan keresték fel a bemutatók után az iskola vezetőit kérdéseikkel. Elérkezett a tombola ideje is- sok kedves apróságot, kutyafelszerelést, kaját, ingyenes kiképzést lehetett szerezni. Közben vattacukorhoz, popcornhoz is hozzájuthattak az érdeklődők, csillámtetoválást, arcfestést viselt minden gyerek és némely felnőtt is. :) A délután további része beszélgetéssel, kutyasimogatással, árnyékban hűsöléssel telt. Remekül mulattunk.   

                                                                  

                                                          Fotók, írások megtekinthetők: 

https://www.facebook.com/pg/kutyaszerviz/photos/?tab=album&album_id=1432209400134823

http://feol.hu/allatvilag/kutyaiskola-szabadbattyan-kutyaszerviz-1839996

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz1.blog.hu/api/trackback/id/tr5512587239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása