Kutyaszerviz blog

Kutyaszerviz blog

2017. augusztus 23. - Kutyaszerviz1

Sziasztok!

2017.augusztus 12-én Mátyásdombon tartottunk bemutatót, a falunap keretében. Bár itt is némi kihívással néztünk szembe, hiszen annak ellenére, hogy végre jó nagy terület állt a rendelkezésünkre, hangosítást nem kaptunk. Így a csekély számú, ám annál lelkesebb közönségnek igen csak körénk kellett gyűlni, hogy hallják a narrátort, akinek a dodgem és a lánchinta kilométereke elhallatszó zenéjét is túl kellett kiabálni. A szereplő kutyák nagyon ügyesek voltak, mindenki szépen teljesítette a feladatát: Maya apró termetével nyűgözte le a közönséget, hiszen aprócska létére ő is a nagyokkal dolgozik és ugyanúgy végrehajtja gazdája utasításait. Zénó a fürkészéssel szerzett rajongókat, míg Loki a különleges, francia bundás őrző-védő számával remekelt. Brixi a kocsi tetején végzett mutatványával és a magasugrással tarolt, Katica az apró akadályokon mutatta meg tehetségét. Jeep a mászókán végzett produkcióval nyerte el a nézők szívét, míg Tasli a gyerekek között szlalomozva lett a nézők egyik kedvence. A bemutató után gazdákat-kutyákat egyaránt vendégül láttak a szervezők, melyet nagyon köszönünk! 

Augusztus 19.-én újra Polgárdiban jártunk.A Kutyaszerviz S.E. bemutatója iránt egészen sokan érdeklődtek. Kicsit és nagyok figyelték érdeklődve Tasli, Zénó, Árész, Katica, Jeep, Brix, Barka, Loki munkáját. Remek hangosítással, könnyen lehetett követni az eseményeket. Anikó profi narrációja mellett dolgoztak Laci vezetésével.Bemutattak fegyelmező, ügyességi és őrző-védő gyakorlatokat. A közönség élénken figyelt, tapssal is jutalmazták a négylábúak teljesítményét. Köszönjük az újabb lehetőséget .

Képek és videófelvételek  weblapunk "események" részén megtekinthetők.  Címünk: www.kutyaszerviz.hu  

dscn8798_medium.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz1.blog.hu/api/trackback/id/tr9312774400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása